Fenerbahce uppges ha lagt bud på Kalinic

Fenerbahce uppges ha lagt bud på den kroatiske anfallaren Nikola Kalinic enligt italienska uppgifter.

Det är ingen hemlighet att Fenerbahce vill fortfarande förstärka anfallet trots att Mame Thiam har värvats in från Kasimpasa. Vedat Muriqi förväntas säljas till Lazio för runt 20 miljoner euro och klubben sägs vilja ha in en till anfallare.

Enligt italiensk media så har Fenrbahce lagt officiellt bud på Nikola Kalinic som också intresserar Besiktas enligt TRT Spor.  Hur högt budet är framgår inte av uppgifterna. Kalinic är ute efter att fortsätta karriären någon annanstans för att få mer speltid än det han fick i Roma den senaste säsongen. 32-årige Kalinic har kontrakt med Atletico Madrid tills nästa sommar.

Fenerbahce uppges fortsätta förhandlingarna med den spanska klubben som vill ha betalt för anfallaren coh enligt de italienska uppgifterna så har Fener erbjudit ett “bra” bud.

Kalinic har gjort 15 mål på 42 landskamper för Kroatien. Den gångna säsongen blev det fem mål och en assist på femton matcher i Serie A med Roma.

LÄS OCKSÅ:

Kalinic intresserar Besiktas