Fenerbahce uppges ha nobbat bud på Muriqi från Lazio

Det var igår som det rapporterades att Lazio har skickat representanter till Istanbul för att förhandla med Fenerbahce.

Nu rapporterar Takvim att första möten har skett mellan klubbarna och att Fenerbahce har nobbat Lazios första bud. Enligt uppgifterna så har Fenerbahce nobbat ett bud på 15 miljoner euro och samtidigt kommit med ett motbud att de vill ha 20 miljoner euro + Felip Caicedo från den italienska klubben.

31-årige Caicedo stod för 9 mål 5 assist på 30 ligamatcher den här säsongen. Han har även en assist i Europa League och har spelat totalt 38 tävlingsmatcher den här säsongen för Lazio och värderas till 4,8 miljoner euro.

LÄS OCKSÅ:

Italiensk toppklubb skickar representanter till Turkiet

Vedat Muriqi: “Jag vill avsluta karriären i Fenerbahce”