Flera spelare närmar sig Besiktas som även ger sig in i jakten på Lemina

Det händer mycket i Besiktas-lägret just nu.

Under söndagskvällen anlände Bernard Mensah till Istanbul som förväntas lånas ut till klubben från Kayserispor. Spelaren förväntas genomgå läkarundersökning under måndag förmiddag för att senare delta på kvällsträningen med det nya laget.

Klubben har gjort framsteg i förhandlingarna med Papiss Cisse som förväntas bli ersättaren till Burak Yilmaz och enligt beIN Sports är en övergång nu nära.

Även Badou Ndiaye uppges vara närmare och att parterna snart är överens om ett lån som hämtar in mittfältaren till Besiktas som ska kvala till Champions League.

Utöver det ska Besiktas även ställt in siktet på Mario Lemina som ifjol var i Galatasaray på lån. Den defensive mittfältaren har kontrakt med Southampton tills 2022 och enligt TRT Spor så vill även Galatasaray ha spelaren och låna spelaren ytterligare ett år. Enligt uppgifterna är det just nu Galatasarays prio att låna in Lemina på nytt men även Besiktas vill hämta in spelaren.

Besiktas fortsätter förhandlingarna med Roma och högerbacken Davide Santon. Enligt de senaste uppgifterna vill Besiktas låna spelaren i ett år med en köpoption – spelaren har kontrakt med Romklubben tills 2022 och klubbarna förväntas slutförhandla denna veckan.

 

LÄS OCKSÅ:

Papiss Cisses situation i Alanyaspor

Badou Ndiaye på väg till Besiktas