Galatasaray: Inhemska spelare & norsk spelare på ingång

Galatasaray kan snart presentera nya spelare.

Ligasexan kan enligt uppgifter bekräfta Emre Kilinc, senast i Sivasspor, presentera spelaren den 10:e augusti.

Utöver det så är klubben överens med en annan turkisk spelare också. Gala är överens med Ogulcan Caglayan som gick skilda vägar med Caykur Rizespor efter säsongen. Den 24-årige högeryttern stod för tre mål och två assist på 22 ligamatcher den gångna säsongen. Spelaren förväntas vara med den 12:e augusti när laget återigen samlas på träningsanläggningen i Florya, Istanbul.

Som ersättare till Mariano planerar Galatasaray att hämta in Omar Elabdellaoui från grekiska Olympiakos. Försvararen har spelat de senaste sex säsongerna i Olympiakos. Omar köptes loss från Hull City 2017 (innan dess på lån) och har spelat 44 landskamper för Norge och har ett förflutet i Manchester Citys akademi och Feyenoords A-lag. Gala uppges vara överens om ett avtal med den norske högerbacken som även har varit kapten i Olympiakos som han valde att inte förlänga kontraktet med den här sommaren.

Utöver det så ämnar Ryan Donk att stanna kvar i Galatasaray trots att avtalet löper ut. Spelaren väntar på ett nytt avtal från klubbledningen.