Giuliano nära en flytt tillbaka till Fenerbahce

Giuliano rapporteras vara nära att återvända till Fenerbahce.

Den brasilianske offensive mittfältaren blev en publikfavorit på en säsong när han spelade i klubben 2017-2018. Brassen köptes från Zenit och såldes efter ett år till Al Nassr för 10,5 miljoner euro och gjorde 31 matcher i Süper Lig med 15 mål och 3 assist.

Journalisten Manu Lejon skriver att Fenerbahce håller på att slutföra övergången av Giuliano.

Andra rapporter skriver till och med affären kan bli free transfer för Fenerbahces del och att klubben fortfarande ämnar att få fyra miljoner euro från Al Nassr. Anledningen till detta är att Al Nassr inte betalade hela övergångssumman på en och samma gång utan enbart 6 miljoner euro av transfersumman på 10,5 miljoner euro.

Även TRT Spor journalisten Yagiz Sabuncuoglu skriver att Fenerbahce har gjort sina val för att värva spelaren gratis.

Giulianos agent ska även ha varit i kontakt med Galatasaray enligt Takvim om en potentiell övergång.

I Saudi-arabiska Al Nassr spelade Giuliano totalt 74 matcher och gjorde 30 mål samt 18 assist.