Hakan Calhanoglu utsedd till månadens spelare i Serie A

Hakan Calhanoglu har blivit utsedd till ligans bäste spelare i Serie A för juli månad.

Den italienska ligan spelades klar under juli månad och med sina insatser för AC Milan utseddes Calhanoglu till månadens spelare. Den turkiske mittfältaren var inne i en storform efter coronauppehållet och öste in mål och assist för sin klubb som lyckades ta en Europa League-plats för kommande säsong.

Den turkiske mittfältaren fick ta emot priset under återsamlingen av laget till den nya säsongens första träning. Calhanoglu stod för totalt 11 mål under hela säsongen och fem av dessa målen kom i juli månad. Calhanoglu var en nyckelspelare i laget som efter coronauppehållet tog nio segrar och spelade tre oavgjorda matcher i de sista tolv matcherna av ligan.


LÄS OCKSÅ:

Målrikaste säsongen i Italien för Hakan Calhanoglu

Hakan Çalhanoğlu bäst i Serie A sedan återstarten

Hakan Calhanoglu i storform för Milan