Hasan Ali Kaldirim lämnar Fenerbahce – klar för Basaksehir

Vänsterbacken Hasan Ali Kaldirim lämnar Fenerbahce efter åtta år i klubben.

Fenerbahce bekräftar att den 30-årige spelaren lämnar klubben och tackar för hans tid och önskar honom lycka till då kontraktet har löpt ut.

Nu rapporteras det på flera medier som tidigare rapporterat att Hasan Ali är klar för de turkiska ligamästarna Istanbul Basaksehir och har skrivit på för tre år.

Hasan Ali blev turkisk cup och supercupmästare med Fenerbahce och i ett uttlanade tackade han både tidigare klubbpresident Aziz Yildirm och hans ledning som hämtade hononm till klubben och nuvarande klubbpresidenten Ali Koc och ledningen för deras stöd.

Vänsterbacken vände sig också till fansen med ett meddelande:

– När jag har spelat har jag gjort vissa glada och vissa inte. Däremot är det en sak som är säker och det är att jag har kämpat varje gång och gett allt för att förtjäna tröjan. Jag har försökt vara hängiven alla miljontals supportrar både när jag har spelat och inte spelat. Nu lämnar jag nummer 3 och cubuklu-tröjan i omklädningsrummet med fred och vetskapen av hur mycket den är värd och vilket ansvar den bär.