Higuain aktuell för Fenerbahce?

Gonzalo Higuain är fri att lämna Juventus.

Den nye huvudtränaren Andrea Pirlo har meddelat att den argentinske anfallaren är fri att lämna den italienska storklubben och att anfallaren inte ingår i Pirlos planer för Juventus. Spelaren kommer inte ingå i Pirlos trupp och enligt rapporter i turkisk media så är den 32-årige anfallaren aktuell för Fenerbahce som är på jakt efter anfallare.

Higuain som tidigare har öppnat för MLS i USA sägs dock vilja spela vidare två år till i Europa. Enligt Fotomac så kommer Fenerbahce träffa spelaren och hans representanter för att förhandla om ett eventuellt kontrakt och bud.

Higuain har ett år kvar på kontraktet med Juventus och samtidigt förväntas Fenerbahce sälja Vedat Muriqi till ett pris på runt 20 miljoner euro + bonusar enligt de senaste uppgifterna.