Italiensk storklubb uppges ha lagt bud på Abdülkadir Ömür

Ännu en turkisk spelare på väg till Italien?

Enligt Fotomac så har den italienska storklubben AC Milan lagt bud på Trabzonspors stortalang. Milan ska enligt uppgifter ha lagt ett officiellt bud på 21-åringen.

Budet sägs ligga på 20 miljoner euro + 10% i vidareförsäljning. Betalningen sägs vara 10 miljoner euro vid övergång och ytterligare 10 miljoner euro i november. Abdülkadir som var skadedrabbad förra säsongen spelade totalt 21 matcher och gjorde 4 mål och 3 assist.

Spelarens agent, George Gardi,  har gett uttalanden till italiensk media där han bekräftar intresse från italienska lag:

– Det är inte lätt att hämta honom (Abdülkadir Ömür) från Trabzon. Trabzonspors klubbpresident säger det här också. Tidigare har klubben nekat flera stora bud. Jag tänker inte svara på om Atalanta har lagt ett bud men där finns intresserade klubbar från Italien. Vi får se vad som händer.