Kaan Ayhan kan fortfarande hamna i Galatasaray

Kaan Ayhan kan återigen vara aktuell för Galatasaray.Detta eftersom övergången till Sassulo är inte klar då klausulen i kontraktet för Kaan Ayhan som kunde släppa spelaren för 2 miljoner euro, aktiverades försent.

Kaan Ayhan själv bekräftade att han var på plats i Italien gör att slutföra sin övergång utan att bekräfta vilken klubb det var och även spelarens far bekräftade att Kaan var på väg till Italien. Så väl turkiska som italienska medier rapporterade att det handlade om den italienska klubben Sassulo. Det återstår att se om klubbarna kommer överens ändå men affären har än så länge inte gått i hamn och inte heller registrerats. Därför är Galatasaray fortfarande intresserade av spelaren och vill hämta in spelaren från Fortuna Düsseldorf. Kaan Ayhan slog igenom i Schalke 04 innan han tog klivet över till Düsseldorf och kan lira såväl ytterback och mittback samt som defensiv mittfältare.

När Düsseldorf åkte ur Bundesliga så aktiverades en utköpsklausul på 2 miljoner euro fram till den 31:a juli för 25-årige Kaan Ayhan. En klausul som ingen klubb hann aktivera.

LÄS OCKSÅ:

Kaan Ayhan allt närmare Italien