Lemina bekräftar att han har lämnat Turkiet – tog farväl på sociala medier

Mario Lemina har nu bekräftat själv att det inte blir någon fortsättning i Süper Lig och Turkiet.

Lemina var utlånad till Gala förra säsongen och den här sommaren har de försökt låna Lemina ytterligare en säsong men även Besiktas har varit intresserad. Någon fortsättning i Süper Lig blir det inte efter att spelaren nu har återvänt till England.

Via Instagram tog spelaren farväl av fansen i Turkiet:

“Jag har återvänt till England. Jag vill tacka alla fans i Turkiet, de är de bästa. Jag skickar mina bästa önskningar till mina vänner i Galatasaray-teamet. Jag önskar er framgång i framtiden. Jag älskar er. Vi ses snart.”

Lemina som har ett kontrakt med Southampton, kopplas ihop med en flytt till Fulham. Det blev 28 matcher och ett mål i Galatasaray för 26-åringen förra säsongen.