Lemina och Seri kan fortfarande hamna i Galatasaray

Mario Lemina och Jean Michael Seri kan fortfarande hamna i Galatasaray enligt beIN Sports.

Galatasaray förhandlar med Southampton gällande Lemina fortfarande och det är låneavtal som är aktuellt då klubben inte har råd med spelarens prislapp. Lemina vill återvända till Galatasaray och ska enligt uppgifter vara villig att gå ner i lön.

När det gäller Jean Michael Seri så är innermittfältaren återigen på tapeten. Precis som i Lemina-fallet, så prioriterar Gala ett lån och ett köp är inte aktuellt. Seri är villig att återvända till Galatasaray men kommer att behöva gå ner i lön och diskussionerna och förhandlingarna fortgår mellan parterna.

Galatasaray letar fortfarande efter 2-3 förstärkningar till innermittfältet och här är Lemina och Seri klubbens två mest önskvärda namn.