Loic Remy: Besiktas ger sig in i jakten – Fenerbahce uppges ha erbjudit kontrakt

Besiktas är på anfallsjakt sedan tidigare.

Det ser inte ut att bli någon Mario Balotelli och Ze Luis har som prioritet att fortsätta i Porto. Haris Seferovic är ännu oklart och enligt beIN Sports så ger Besiktas in sig i jakten på Loic Remy, som senast tillhörde Lille – dit Besiktas släppte Burak Yilmaz och letar nu ersättare till den turkiske anfallaren.

Sedan tidigare har det rapporterats om konkret intresse från Göztepe och Fenerbahce. Enligt de senaste uppgifterna till  TRT Spor så har Fenerbahce erbjudit ett kontrakt till spelaren på två år till den 33-årige anfallaren.

Klubben ska ha träffat spelarens agent i Istanbul där ett tvåårskontrakt men hur mycket det är värt är oklart. Ett möte med Besiktas är säkerligen på agendan också om uppgifterna från beIN Sports stämmer.

Loic Remy gjorde 14 mål på 30 matcher förra säsongen.