Mustafa Kapi nästa spelare på väg till Lille

Mustafa Kapi är nästa turkiska spelare som är klar för Lille.

Den 17-årige är enligt TRT Spor och France Football, klar för den franska klubben Lille som nyligen värvade Burak Yilmaz från Besiktas.

Lille och Mustafa som fyller 18 år den 8:e augusti är överens om ett kontrakt på fem år. Han blir den fjärde turkiske spelaren som ansluter till klubbens A-lag där sedan tidigare Mehmet Zeki Celik, Yusuf Yazici och nu även Burak Yilmaz spelar.

Mustafa Kapi lämnades utanför truppen i Galatasaray i februari och gick skilda vägar med klubben efter att det rapporterades att spelaren inte ville förlänga och skriva ett nytt kontrakt med Galatasaray. 17-årige Mustafa Kapi är ett framtidslöfte och ses som en spelare med stor potential. Innermittfältaren debuterade för Galatasaray säsongen 2018/19 i en match mot Sivasspor och blev yngste spelare någonsin att spela för klubben i ligan med sina 16 år 4 månader och 15 dagar.