Ny storklubb uppges vara intresserad av Alex Telles

Alex Telles är en eftertraktad spelare på marknaden.

Intresset har svalnat sedan pandemin och återstarten av ligorna men den förre Galatasaray-spelaren, nu i Porto, drar fortfarande till sig intresse. Det har tidigare rapporterats om ett seriöst intresse från Chelsea och PSG. En affär där Telles säljs vidare skulle ge Galatasaray flera miljoner. Den turkiska klubben kommer få 10% av transfersumman vid en vidareförsäljning och enligt uppgifter så har spelaren en utköpsklausul nu i kontraktet på 40 miljoner euro.

Enligt portugisisk media så är även Manchester United intresserade av vänsterbacken. Tidningen Record skriver att den engelska klubben har hört av sig för vänsterbacken och velat att klubben sänker kraven på prislappen, något som Porto ska ha nobbat.