Nya uppgifter kring Fenerbahces intresse för Niclas Eliasson

Fenerbahce kopplas ihop med den svenske yttern Niclas Eliasson.

Det var i veckan som uppgifterna kom ut att Fenerbahce var ute efter Niclas Eliasson i Bristol City som den här säsongen blev utsedd till årets spelare i klubben.

Nu rapporterar både Fotomac och TRT Spor att Niclas Eliasson som hade utgående kontrakt med Bristol City och var free transfer att transfern har försvårats.

Detta med anledning att Bristol City har utnyttjat en klausul i kontraktet och förlängt spelarens kontrakt med ett år. Nu är det upp till Bristol City om klubben vill sälja spelaren till Fenerbahce som har scoutat spelaren under säsongen och har ett intresse samt fört fram ett bud enligt uppgifter. Spelaren är just nu inte gratis för övergång och detta försvårar en transfer för Fenerbahce som har restriktioner på hur mycket de kan spendera denna sommaren.