Officiellt: Alanyaspor har presenterat ny tränare

Alanyaspor har hittat Erol Buluts ersättare.

Klubben har signat tre år med Cagdas Atan som tar över som huvudtränare för klubben. Efter att Erol Bulut lämnat för Fenerbahce så har Alanyaspor agerat snabbt och hämtat in Cagdas som kommer närmast från Besiktas. Där var Cagdas assisterande tränare till Sergen Yalcin.

Alanyaspor blir första klubben som huvudtränare för Cagdas Atan. Den nye tränaren bekräftade att nya spelare är på väg in till laget och att Alanyaspor är en ny klubb att räkna med i Süper Lig och en värdefull klubb.

Hasan Cavusoglu klubbpresident för Alanyaspor sade på presskonferensen att laget hade en fin säsong i år men att nu påbörjas ett nytt år och en ny väg med den nye tränaren.

Alanyaspor slutade femma i ligan och kom till final i turkiska cupen den senaste säsongen.