Officiellt: Brasiliansk mittfältare klar för Trabzonspor

Trabzonspor har värvat en ny mittfältare från Brasilien.

Trabzonspor meddelade under lördagen att klubben har gjort klart med den 24-årige centrala mittfältaren Flavio från Bahia. Övergångssumman är på 1,2 miljoner Euro och skulle Flavio säljas vidare till en annan klubb får Bahia 20 % av övergångssumman.

Flavio har skrivit på ett fyraårskontrakt med Trabzonspor värt 750 000 Euro per år. Han har spelat för Bahia i brasilianska högstaligan de senaste åren och har även representerat EC Vitoria tidigare under karriären.

Flavio är Trabzonspor sjätte värvning under sommarens transferfönster efter målvakten Muhammet Taha Tepe från Altinordu, vänsterbacken Marlon från Fluminense, centrala mittfältaren Anders Trondsen från Rosenborg samt anfallarna Stiven Plaza från Real Valladolid och Anil Basaran från Balikesirspor.