Officiellt: Emiliano Viviano klar för nykomlingen Fatih Karagümrük

Nykomlingen Fatih Karagümrük har gjort klart med målvakten Emiliano Viviano.

Den 34-årige italienska målvakten med sex landskamper för Italien på meritlistan har tidigare under sin karriär spelat för Brescia, Cesena, Bologna, Inter, Palermo, Fiorentina, Arsenal, Sampdoria, Sporting Lissabon och Spal. Han ansluter på fri transfer till Fatih Karagümrük.

Senaste klubben han spelade för var Spal under säsongen 2018/19 dit han var utlånad från Sporting. Det blev 17 matcher Serie A under den säsongen. Hans senaste tävlingsmatch var 26:e maj 2019 mot Milan. Totalt har det blivit 251 matcher i Serie A i karriären.

Det är i skrivande stund oklart hur långt kontraktet med Fatih Karagümrük är. Läs mer på övergången på länktipset nedan.

Fatih Karagümrük har hittat sin målvakt i Italien: “Italiensk landslagsman”