Officiellt: Emre Kilinc har skrivit på för Galatasaray

Galatasaray fortsätter att presentera spelare som klubben tidigare har varit muntligt överens med.

I onsdags förra veckan blev Arda Turan klar för en återkomst till klubben och under tisdagen skrev Ogulcan Caglayan på kontraktet. Läs mer på länktipsen.

På onsdagen var det Emre Kilinc’s tur att presenteras. Emre har skrivit på ett fyraårskontrakt med Galatasaray värt totalt 36,85 miljoner TL.

Emre, 25 år kommer som vi tidigare har skrivit om närmast från Sivasspor där han var en av ligans bästa spelare förra säsongen och varit en av ligans bästa yttermittfältare de senaste åren. Förra säsongen gjorde han 8 mål och 5 assist på 28 matcher när Sivasspor kom på fjärdeplats i ligan. Totalt blev det 17 mål och 19 assist på 92 ligamatcher under hans fyra år i Sivasspor. Han har tidigare även spelat för Boluspor i sin karriär och har debuterat för turkiska landslaget under det senaste året. Det har blivit två landskamper för Emre som är med och konkurrerar om en plats i truppen till EM nästa år.

Han ansluter på fri transfer till Galatasaray efter att kontraktet med Sivasspor gått ut.