Officiellt: Enner Valencia klar för Fenerbahce

Fenerbahce har presenterat Enner Valencia som ny spelare för klubben.

Spelaren har skrivit på för tre år och värvas som free transfer efter att kontraktet med mexikanska Tigre UANL löpt under sommaren, dit kom han sommaren 2017.

30-årige Enner Valencia har tidigare representerat West Ham och Everton i Premier League där han spelade totalt 75 ligamatcher och gjorde 11 mål.

Valencias primära position är centerforward men kan även spela vänster- och högerytter. Spelaren har gjort 31 mål på 54 landskamper för Ecuador. Till Fenerbahces officiella YouTube kanal sade spelaren att han är mycket nöjd med att ha anlänt till klubben:

– Att vara i en sådan här stor förening och klubb gör mig mycket glad. Det är första gången jag är i Turkiet och spelar i ett turkiskt lag. Jag är mycket stolt. Jag kommer jobba för att vi ska bli mästare. Jag är säker på att jag kommer lyckas från dagen då ligan drar igång, sade Valenica.