OFFICIELLT: José Sosa presenterad av Fenerbahce

Efter en tid av förhandlingar har Fenerbahce presenterat värvningen av José Sosa.

Den 35-årige argentinske mittfältaren ansluter på fri transfer efter att kontraktet med Trabzonspor gått ut. Fenerbahce blir hans tredje klubb i Turkiet då han tidigare även spelat för Besiktas. I Besiktas blev han ligamästare säsongen 2015/16 och förra säsongen blev han cupmästare med Trabzonspor.

Blir det någon titel med Fenerbahce?

Kontraktet med Fenerbahce är på två år.

Sosa spelade 42 tävlingsmatcher för Trabzonspor förra säsongen i tre olika turneringar och gjorde 11 mål samt 12 assist. Under sina tre säsonger i Trabzonspor blev det totalt 16 mål och 19 assist på 99 tävlingsmatcher. I Besiktas blev det 14 mål och 23 assist på 78 tävlingsmatcher.

Sosa blir den andra spelaren från Trabzonspor som ansluter på fri transfer till Fenerbahce det här transferfönstret. Tidigare i somras skrev vänsterbacken Filip Novak på för klubben.