Papiss Cisses situation i Alanyaspor

Blir det en fortsättning i Alanyaspor för anfallaren Papiss Cisse?

Cisses kontrakt med Alanyaspor har gått ut men när Alanyaspor nyligen tog farväl av tio spelare vars kontrakt med klubben har gått ut fanns inte Cisses namn med på listan. Läs mer om vilka spelarna är på länktipset.

Klubben har varit i kontraktsförhandlingar med Cisse ett tag men fortfarande är ingenting påskrivet.

Såhär sa Alanyaspors nya tränare Cagdas Atan nyligen i en intervju:

“Cisse är en mycket värdefull och viktig spelare. Jag har arbetat med honom tidigare. Han gör 18-20 mål varje säsong. Hans kontrakt har gått och han har allting i sina egna händer. Vår president sa att om Cisse vill fortsätta spela i klubben så är våra dörrar alltid öppna. Vi ser över våra anfallsalternativ och skulle Cisse inte bli är två utländska anfallare högst upp på listan. Om han fortsätter i klubben blir det bara en anfallare.”

36-årige Cisse har gjort 42 mål på 65 tävlingsmatcher över två säsonger för Alanyaspor och är historisk som klubbens främsta målskytt genom tiderna. Läs mer på länktipset.

***

Alanyaspor ska kvala till Europa Leagues gruppspel under nästa säsong och gjorde tidigare i veckan klart med tre spelare.

Officiellt: Alanyaspor värvar tre nya spelare