Remy: “Jag hade flera bud – Süper Lig ny utmaning för mig”

Nyheten om att Remy skulle skriva på för Caykur Rizespor kom som en bomb under fredagen.

Under fredag eftermiddag hade Rizespor en presskonferens där den franske spelaren skrev på kontraktet med klubben. 33-årige Remy berättade att han hade flera bud och är redo för utmaningen i Super Lig:

– Jag är glad över att vara här. Jag har förväntningar på mig och jag kommer leva upp till dem. Formmässigt är jag redo. Süper Lig är en ny liga för mig, det här blir en ny utmaning för mig. Jag hade bud från lag i Grekland, Kina och Frankrike. Jag var på väg at skriva på för en annan klubb. Nu är jag här, jag tror allting har en anledning. Jag tycker jag har gjort ett bra val, sade Loic Remy.

Kontraktet med Caykur Rizespor är på 2+1 år. Läs mer om Remys tidigare karriär och nyheten om övergången:

BOMBEN: Loic Remy till Caykur Rizespor