Senol Günes talar ut gällande Ferdi Kadioglu

Senol Günes har i en intervju svarat på TRT Spors frågor gällande den senaste landslagstruppen.

Det var en del som blev frågandes när Ferdi Kadioglu i Fenerbahce inte var uttagen. Det har rapporterats att Turkiet hade skickat en inbjudan samt att Erol Bulut (tränare i Fenerbahce) bekräftade att han hade talat med spelaren om att välja Turkiet. Nu har Senol Günes svarat på spekulationerna:

– Jag träffade Ferdi Kadioglu för två dagar sedan. 15-20 dagar sedan så skickade jag även landslagstränare för att prata med honom. Om ni kallar på en spelare så är det en inbjudan. Emre Belözoglu har också varit hjälpsam, liksom klubbpresidenten. Men Ferdi själv tvekar gällande vart han ska spela och hur han ska göra. Jag placerar inte Ferdi över eller under någon annan spelare, sade Senol Günes till TRT Spor.

Ferdi Kadioglu fick förra veckan även inbjudan till Hollands U21-landslag. Därefter kom inbjudan från Senol Günes. Enligt andra rapporter så ska Hollands herrlandslags representanter även diskuterat situationen med deras U21-landslag.