Sergen Yalcin: “Vi har ett stort problem med truppen”

Sergen Yalcin var inte fåordig efter matchen mot PAOK.

Besiktas huvudtränare gratulerade motståndarna till segern men var inte nöjd med domarna men inte heller med spelet samt tyckte att målen de släppte in var för enkla. Det har inte undgått någon som följer Besiktas och Silly Season-nyheterna i Turkiet att Besiktas jobbar på att förstärka truppen och framförallt på anfallssidan. Nu ger Sergen Yalcin sin syn på saken:

– Vi har 8-9 spelare som har lämnat oss. Just nu har vi inte lyckats lösa flera transfers som vi har jobbat på. Vi har ett allvarligt problem gällande truppen. Vi har ingen bred trupp. Kunde det ha varit annorlunda idag om vi hade gjort våra transfers tidigare, ja det kunde ha varit annorlunda kanske. Vi har fått in nya spelare med Welinton och N’Sakala. De spelar för första gången. Det är inte enkelt att spela i Besiktas-tröjan, framförallt inte i Champions League.

– Larin spelade bra, han visade vilja i sin prestation. Vi släppte in mycket enkla mål. En var kanske offside. De vinkade av ett mål för oss för offside. Vi hade en straffsituation till oss, de som var nära situationen var säkra på att det var straff. Hade det blivit straff och om det hade blivit 3-2 så hade vi kunnat komma in i matchen igen. Det är normala saker att snacka efter matchen. Vi förväntade inte oss heller så här dåliga domare. Den inställningen de hade får inte finnas i Champions League. De borde ha visat ut deras nummer sju minst tre gånger men domaren släppte det hela tiden.