Stoch testad positiv för coronavirus

Den tidigare Fenerbahce-spelaren Miroslav Stoch har testats positiv för coronaviruset covid-19.

Den 30-årige slovakiske fotbollsspelaren bekräftade själv sitt testresultat och tillade att han inte har några problem och att han inom en snar framtid kommer vara tillbaka på planen. Splarens familj och vänner ska också ha testats efteråt och samtligas test var negativt. Stoch har nu satt sig i karantän.

Miroslav Stoch har ett förflutet både i Fenerbahce och Bursaspor och spelar idag för PAOK i Grekland. I ett uttalande skickar Fenerbahce sina tankar och önskar spelaren snabb återhämtning.

Miroslav Stoch tillhörde Fenerbahce mellan 2010-2017. Han blev utlånad till Bursaspor 2015/16 och var även utlånad till PAOK 2013/14, Al Ain 2014/15 och såldes sommaren 2017 till Sparta Prag. Förra sommaren köptes han till PAOK och gör nu sin andra sejour i klubben.

I Fenerbahce fick han FIFA Puskas Award 2012 för det här drömmålet: