Storklubbar intresserade av Vida & kontraktsförslag till Gönül och Hutchinson

Domagoj Vida vill stanna i Besiktas och Turkiet men ändå är det ett frågetecken kring spelarens framtid.

Besiktas ser över truppen om hur de kan minska på kostnaderna och framförallt med de högavlönade spelarna.

TRT Spor rapporterar att spanska Sevilla, franska Lyon och engelska West Bromwich Albion är intresserade och ska ha framfört sina intressen men ännu har inga förhandlingar påbörjat. Vida ser positivt på en flytt till England enligt uppgifter.

Den tidigare Besiktas-tränaren och nuvarande WBA-tränaren Slaven Bilic vill värva den 31-årige mittbacken utan transfersumma men Besiktas är beslutna om att sälja spelaren och inte låta honom gå gratis. Enligt TRT Spor så för klubbarna diskussioner.

Utöver det så rapporteras det att läget kommer att klarnas upp gällande Gökhan Gönül och Atiba Hutchinson innan laget drar igång träningarna igen den 10:e augusti. Gökhan Gönül har erbjudits ett kontrakt med en garantilön på 4 miljoner lira och totallön på 8 miljoner lira. Spelaren kommer att ge ett svar under de kommande dagarna.

Atiba förväntas skriva på ett nytt kontrakt under de kommande dagarna enligt uppgifterna.