Trabzonspor jagar vidare för att förstärka försvaret

Trabzonspor fortsätter att jaga nya spelare.Efter att ha presenterat Anders Trondsen och Stiven Plaza så kan det snart presenteras nya namn i Trabzonspor. Det är rätt så klart på lagdelen som klubben vill förstärka. Klubben är ute efter försvararen Daniel Ayala som spelar för Middlesbrough och där han förra säsongen spelade 25 matcher och gjorde två mål.

Den andre spelaren är Marlon som det tidigare har rapporterats om. Vänsterbacken drar till sig intresse från Trabzonspor och spelade 27 matcher och gjorde också han två mål förra säsongen när han var utlånad till Boavista.

För mittfältet så har klubben Elneny på radarn tillsammans med Leicester City-spelaren Nampalys Mendy.

Trabzonspor sägs också vara intresserade av Ogulcan Ülgün i Altinordu och Ali Kaan Güneren i Akhisarspor.