Trabzonspor tackar tre spelare för deras tid i klubben

Trabzonspor har tackat av tre spelare för deras tid i klubben och önskar de lycka till i fortsättningen av deras karriärer.

Spelarna det rör sig om är vänsterbacken Filip Novak, 30 år som satt på ett utgående kontrakt och skrev på för Fenerbahce under torsdagen. Novak värvades till Trabzonspor i januari 2017 och spelade 89 tävlingsmatcher för klubben. Under dessa matcher gjorde han 15 mål.

Övriga två spelarna är mittbacken Manoel, 30 år och centrala mittfältaren Badou Ndiaye, 29 år. Båda spelarna kom på lån till Trabzonspor i januari och har nu återvänt till sina klubbar, Cruzeiro respektive Stoke City. Manoel spelade bara en tävlingsmatch vilket var i turkiska cupen och Ndiaye spelade 23 tävlingsmatcher, 17 i ligan och sex i cupen. Ndiaye har tidigare även spelat för Osmanlispor och Galatasaray i Turkiet. Hans kontrakt med Stoke går ut i juni 2022 och hans namn har de senaste dagarna kopplats ihop med en flytt till Besiktas.