Trabzonspor vill ha Ezequiel Garay

Trabzonspor kan vara på väg att göra ett nyförvärv från spanska ligan.

Valencia-tidningen Superdeporte rapporterar att ligatvåan från den senaste säsongen är intresserade av 33-årige Ezequiel Garay vars kontrakt gick ut 1:a juli med Valencia.

Argentinaren sägs kunna hamna i klubben då Trabzonspor arbetar för fullt för att hämta in spelaren som är på Eddie Newtons önskelista. Garay har tidigare representerat Racing Santander, Real Madrid, Benfica, Zenit St:Petersburg och nu senast Valencia. Han drog på sig en skada i februari-månad och har varit borta i sex månader. Garay, som började sin karriär i hemlandet Argentina och klubben Newell’s Old Boys, bekräftade även tidigare i år att han hade smittats av covid-19.

Spelaren ska ha fått flera bud men kommer att ta ett beslut den närmsta tiden. Garay har också 32 landskamper för Argentina på CV:et.