Två spelare på ingång till Fenerbahce – Rodrigues kan lämna

Fenerbahce har värvat en hel del under sommaren och fler spelare kan vara på väg in.

Journalisten Nicolo Schira rapporterar att den uruguayanske mittbacken Mauricio Lemos från Las Palmas. Den spanska klubbens president har tidigare bekräftat att de är överens med Fenerbahce och nu ska Fener vara överens med den 24-årige spelaren också.

Prislappen landar på 1,5 miljoner euro enligt rapporter.

Samtidigt rapporterar Takvim att Fenerbahce är överens med Roma gällande spelaren Davide Perotti. Fener uppges även vara överens med Perotti om det personliga avtalet som är på 2+1 år. Fenerbahce kommer att betala en summa på 1,9 miljoner euro för spelaren som förväntas komma till Turkiet de närmsta dagarna.

Den senaste säsongen gjorde den 32-årige vänsteryttern 6 mål och 4 assist på 26 matcher.

Garry Rodrigues kan vara på väg att lämna klubben. Enligt grekisk media så är Olympiakos intresserade av yttern. Olympiakos vill träffa Fenerbahce för att diskutera en övergång för Rodrigues som gjorde 4 mål och 6 assist på 29 matcher förra säsongen.

Uppdatering 21:27 24-08-2020: 

Kontraktet med Lemos uppges vara på 3+1 år. Spelaren förväntas landa i Istanbul ikväll klockan 23:00 lokal tid.