Tysk mittfältare klar för Denizlispor

Den 30-årige centrala mittfältaren Marvin Bakalorz är klar för Denizlispor.

Bakalorz ansluter från Hannover 96 där han spelade 19 matcher i Bundesliga 2 förra säsongen. Han missade slutet av förra säsongen pga skada. Dessförinnan spelade han 53 av 68 matcher i Bundesliga med Hannover 96 som han tillhörde fyra säsonger. Det har även blivit spel i Bundesliga med Paderborn och Eintracht Frankfurt för Bakalorz’ del. Totalt har han spelat 85 matcher i den högsta tyska ligan.

Kontraktet med Denizlispor är på två år.

Marvin Bakalorz om flytten: “Jag har velat spela fotboll i Turkiet väldigt länge. Jag växte upp i ett område med många turkar och jag har många turkiska kompisar. Jag har haft bra samtal med tränaren och sportchefen och var här i två dagar innan kontraktet skrevs på. Människorna här är väldigt gästfria. Jag är mycket glad över att vara här.”