Ugurcan Cakir: “Transfersnacket påverkar inte mig”

Det ryktas ständigt om Ugurcan Cakirs framtid.

Det har från flera olika håll bekräftats med engelskt intresse för spelaren och inte minst från de engelska klubbarna Chelsea och Liverpool.

Rykten och skriverier påverkar dock inte den stora målvaktstalangen:

– Om jag spelar på en hög nivå i Trabzonspor och samtidigt som laget håller till i toppen så är det normalt att det kommer bud. Jag har också hört om olika transferbud. Det skrivs mycket men jag har aldrig påverkats utav det eftersom jag är Trabzonspors spelare. Just nu är jag i Trabzonspor och jag kommer göra allt för att klubben ska bli så framgångsrik som möjligt. Dessa rykten påverkar inte mig. Jag är här och ska fortsätta göra mitt jobb. Om det kommer ett bud så är det upp till styrelsen och tränar att bestämma och ta ett beslut.

Ugurcan Cakir hyllade även den nyblivne huvudtränaren Eddie Newton som tidigare har varit assisterande tränare i klubben. Ugurcan sade att Newton har tagit ett “svårt jobb” men att han känner laget sedan en tid tillbaka och är en mycket bra tränare och just därför kommer han lyckas i klubben.