Vänsterback från Inter till Istanbul Basaksehir?

Istanbul Basaksehir uppges vara intresserade av en ny vänsterback.

Det är NTV Spor med hänvisning till Gazzetta dello Sport som skriver att Basaksehir har inlett förhandlingar med Inter som gäller ett lån för den 26-årige brasilianske vänsterbacken Dalbert. Inter uppges vilja ha 1,5 miljoner Euro i lånesumma. Enligt det som skrivs är Basaksehir intresserade att låna Dalbert med köpoption.

Inter värvade Dalbert från Nice inför säsongen 2017/18 för 21 miljoner Euro men har haft svårt att ta en plats i laget. Förra säsongen var han utlånad till Fiorentina där han gjorde 8 assist på 31 ligamatcher.

Istanbul Basaksehir har tidigare under transferfönstret gjort klart med en annan vänsterback, Hasan Ali Kaldirim och nyligen gick klubben skilda vägar med Gael Clichy som har varit ordinarie vänsterback de tre senaste säsongerna. Läs mer på länktipsen.