Vedat Muriqi: “Jag vill avsluta karriären i Fenerbahce”

Vedat Muriqi drar till sig stort intresse och uttalar sig nu om framtiden.

“Jag säger det hela tiden, jag hoppas att jag kan avsluta karriären här (Fenerbahce)”

I ett tv-prgram på NTV svarade Fenerbahces kosovoalbanske anfallare på frågorna kring sig själv och framtiden:

– Jag spelar för mitt drömlag och min drömtröja. Jag vill vinna titlar här och bli framgångsrik i Europa. Jag säger det hela tiden att jag hoppas att jag en dag avslutar min karriär här.

Den 26-årige anfallaren berättar även om den tuffa uppväxten i Kosovo som inte fick honom tro att han en dag skulle kunna spela i Fenerbahce:

– Om någon skulle säga att jag en dag kommer att spela för Fenerbahce när jag bodde i Kosovo hade jag bara skrattat och gått förbi. Jag hade trott att de skojar med mig. Särskilt som en medborgare som har överlevt ett krig och sedan ta mig hit är Guds välsignelse.

Vedat Muriqi berättar också att det var hans farfar som gjorde honom till en Fenerbahce-supporter och att han är mycket lycklig och stolt att få bära Fenerbahces tröja och färger.

Muriqi har den säsongen gjort 17 mål och 7 assist på 36 matcher och har kontrakt med Fenerbahce tills juni 2023. På senare tid har han kopplats ihop starkt med en flytt till West Bromwich Albion och nu även Lazio. Intresset från den engelska och italienska ligan har bekräftats av personer som står nära anfallaren.

LÄS OCKSÅ:

Italiensk toppklubb skickar representanter till Turkiet

Vedat Muriqis agent bekräftar intresset för spelaren

Stort intresse för Muriqi: “Flera klubbar följer honom”