Vida kan lämna Besiktas – klubben har fått flera bud

Med N’Sakala och Welinton på väg in så är det även fokus på Domagoj Vida i Besiktas.

Den kroatiske mittbacken kan lämna i sommar. Besiktas fortsätter att träffa samtliga spelare i truppen gällande framtiden och under den kommande tiden så kommer läget klarnas upp kring den kroatiske landslagsspelaren. Enligt TRT Spor ska Besiktas ha fått ett bud från Al Nassr – som tidigare har gjort klart med Maicon från Galatasaray.

Vida som har en hög lön i klubben ska ha fått bud från Saudi Arabien, Italien och Frankrike och det högsta budet ska ha kommit från just Al Nassr från Saudi Arabien. Däremot så sägs Vida inte vara så speciellt sugen på att lämna Turkiet.

Besiktas försöker dra ner på kostnaderna inför den nya säsongen. Vida köptes på free transfer januari 2018 när han lämnade Dinamo Kiev.