16-åring avgjorde för Altinordu

16-årige Burak Ince såg med sitt mål i 87:e minuten till att Altinordu fick med sig alla poäng från måndagens bortamatch mot Boluspor.

Burak blev förra året tidernas yngsta målskytt i turkiska andraligan när han som 15-åring gjorde mål mot Eskisehirspor. Läs mer på länktipset. Det blev 2 mål och 1 assist på 21 matcher under hans debutsäsong i Altinordus A-lag.

Den här säsongen har han fått speltid i alla omgångar hittills och inledde säsongen med att göra mål i premiäromgången när Altinordu besegrade Menemenspor. Efter att ha gått av planen mållös i förlustmatchen mot Bursaspor hamnade han återigen i målprotokollet när Altinordu besegrade Boluspor med 2-1 under måndagskvällen.

Altinordu hade tagit ledningen i 8:e minuten och Boluspor kvitterat i 14:e minuten. Burak blev inbytt i 57:e minuten och trettio minuter senare avgjorde han matchen med sitt andra ligamål för säsongen.

Talangfabriken Altinordu har fostrat spelare som Caglar Söyüncü och Cengiz Ünder, båda i Leicester City nu och nyligen blev den stora mittbackstalangen Ravil Tagir klar för de regerande ligamästarna Istanbul Basaksehir. Är Burak Ince nästa spelare att flytta till en större klubb?

Altinordu har inlett säsongen med 6 poäng efter tre omgångar och Boluspor har 1 poäng än så länge.