Anfallsjakten i Besiktas

Besiktas är fortfarande på jakt efter anfallare och nu kan de ha gjort klart med en.

TRT Spor rapporterar att klubben är överens med Portos Vincent Aboubakar. Spelaren har anlänt till Istanbul där han har genomgått sin läkarundersökning. Spelaren ska till och med ha hunnit på att skriva på ett avtal med klubben under fredagen. Aboubakar som tillhörde Besiktas säsongen 2016/17 uppges ha skrivit på ett avtal på 1+1 år.

Det uppges även finnas en klausul i spelarens kontrakt som gör det möjligt för BJK att bryta kontraktet vid en långtidsskada. Aboubakar har en lång skadehistorik och Besiktas hade först förhört sig om spelarens skaderapporter innan de gick vidare i förhandlingarna.

19 mål och 4 assist på 38 matcher. Det var Aboubakars facit säsongen 2016/17 i Besiktas.

TRT Spor rapporterar även att Besiktas kommer ha ett till möte med Nikola Kalinic. Atletico Madrid har gjort klart med Luis Suarez och nu förväntas Kalinic kunna lämna eventuellt på free transfer.

Huvudtränare Sergen Yalcin uppges verkligen vilja ha den kroatiske anfallaren.