Antalyaspor bekräftar storklubbarnas intresse för Nazim Sangare

Nazim Sangaré är en jagad spelare på marknaden.

Antalyaspor bekräftar nu att de har träffat Besiktas och Fenerbahce gällande spelaren. Antalyaspors klubbpresident Ali Safak Öztürk berättar i en intervju att klubben kommer agera utifrån vad som blir bäst för Antalyaspor:

– Vi kommer göra det som blir bäst för Antalyaspor (gällande Nazim Sangaré). Vi har haft några möten med Fenerbahce gällande Nazim Sangaré och Dogukan Sinik. Vi  har även träffat Besiktas gällande Nazim Sangare. Vi har vissa förväntningar. Dessa spelare kommer inte spela i Antalyaspor för alltid naturligtvis. Nazim kom från Tysklands tredjeliga hit och nu är han i landslaget. Jag är mycket glad för det. Jag hade varit glad om han spelar för ett annat lag. Båda spelarna är väldigt nöjda över att vara här. Om det kommer bra bud så kan vi eventuellt sälja.

Antalyaspor har gjort två tyngre värvningar med Nuri Sahin och nu senast Sidney Sam. Klubbpresidenten bekräftade även för TRT Spor att de planerar på att värva in en mittback från utlandet. Klubben är i kontakt med 4-5 spelare.