Besiktas förväntas göra ytterligare tre värvningar

Besiktas vicepresident Emre Kocadag mötte pressen efter segern mot  Trabzonspor.

I sina uttalanden berättade Emre att klubben kan fortfarande göra 2-3 nyförvärv till och det är ingen hemlighet att klubben letar efter anfallare samt högerback.

Den senaste tiden kopplades klubben ihop en hel del med Davide Santon men fick ett nej av spelaren. Samtidigt har Pappis Cisse varit på tapeten under hela sommaren – klubben har sedan tidigare värvat N’Sakala och Welinton från Alanyaspor som är nuvarande klubb för Cisse. Utöver det har BJK hämtat in Bernard Mensah från Kayserispor och även anfallaren Atakan Üner från Altinordu. Utöver det är Fransisco Moreno hämtad på lån från Atletico Madrid.

Emre Kocadag sade efter matchen mot Trabzonspor att Vincent Aboubakar är inte högst upp på listan när det gäller anfallare utan prioritet är Nikola Kalinic och förhandlingarna pågår med spelarens representanter.