Cengiz Ünder: “Jag har alltid velat spela i England”

Cengiz Ünder är klar för Leicester City.

En flytt som den turkiske yttermittfältaren är mycket glad med:

– Jag kan inte vänta på att få börja träna med Leicester. Jag har alltid velat spela i England och detta är en mycket bra möjlighet att få spela i Premier League. Jag ska försöka hjälpa mina lagkamrater både på plan och utanför plan och jag tror jag kan utveckla mina insatser varje dag. Jag tycker jag är snabb och kan skapa många chanser för mina kollegor. Jag känner mig väldigt bra eftersom min bästa vän spelar för Leicester City. Jag är väldigt glad över att kunna spela med Caglar (Söyüncü) och jag har alltid följt Leicesters matcher på grund av honom, sade Cengiz Ünder till Leicester Citys officiella klubb-tv efter att ha skrivit på för klubben.

LÄS OCKSÅ:

OFFICIELLT: Cengiz Ünder presenterad av Leicester City