Fatih Karagümrük med ett uttalande gällande Mario Balotelli

Mario Balotelli har kopplats ihop med flera turkiska klubbar under sommaren och det här året.

Framförallt har det handlat om två klubbar – Galatasaray och Besiktas. Balotellit kopplades länge ihop med Gala men det var Besiktas som ville ha anfallaren mest i somras men till slut blev det aldrig grönt ljus för en övergång.

Den senaste tiden har det rapporterats att nykomlingen Fatih Karagümrük är intresserade av den italienske anfallaren. Klubben som har värvat en hel del spelare under sommaren, dementerar nu uppgifterna om att de är intresserade av den 30-årige anfallaren:

– Vi är inte intresserade av Balotelli. Någon har skrivit på sociala medier att “presidenten kommer värva Balotelli om det fortsätter så här”. Därifrån har det växt fram rykten. Vi vill bara köpa en offensiv spelare och det kommer med all förmodan bli en inhemsk ytter, sade klubbpresidenten Süleyman Hurma till TRT Spor.