Fenerbahce har tagit ett beslut gällande Eran Zahavi

TRT Spor rapporterar senaste nytt att Fenerbahce har tagit ett beslut i frågan gällande Eran Zahavi.

Eran Zahavi har varit på agendan för Fenerbahce under en längre period nu. Enligt rapporterna så har Fener träffat spelarens agent och tackat för möten och meddelat att de inte kommer att erbjuda något avtal. Vad anledningen beror på är oklart men det har spekulerats gällande löneanspråken och samtidigt att Zahavi fortfarande är under kontrakt med Guangzhou trots flera rapporteringar om att parterna kommer avbryta avtalet.

Zahavi-ryktet fick stor spridning på sociala medier under slutet av förra veckan som slutade med flera delningar och gillningar på spelarens egna Instagram-konto men även andra välkända fotbollssidor då spelaren själv involverade sig i trenden genom att svara på kommentarer och bilder som placerade honom i Fenerbahce, inte minst när Instagram-kontot 433 gav sig in i “leken”:

Spelarens senaste bildinlägg på Instagram nådde över 1 miljon kommentarer efter nyheterna om att Fenerbahce och Zahavi var i förhandlingar samt bruset som uppstod i sociala medier.

Den israeliske landslagsspelaren gjorde även mål under helgens Nations League-match mot Skottland.