Fenerbahce trappar upp jakten på Kalinic

Fenerbahce intensifierar jakten nu på en ytterligare anfallare till laget.

Klubben har redan värvat anfallare i form av Mame Thiam och Enner Valencia men klubben är inte nöjd där som förväntas genomföra en försäljning av Vedat Muriqi väldigt snart till Lazio.

Fener ska ha erbjudit ett officiellt bud till Nikola Kalinic där klubbpresidenten Ali Koc han själv har varit involverad i förhandlingarna. Fenerbahce vill signera den 32-årige kroatiske anfallaren på free transfer.

Den senaste säsongen gjorde Kalinic 5 mål och 1 assist på 15 matcher.

Samtidigt så ser det i dagsläget oklart ut om det blir någon affär med Eran Zahavi som officiellt ännu inte har brutit kontraktet med sin kinesiska klubb. Den israeliske spelaren har fått massiv support från Fenerbahce fans på sociala medier och inte minst på Instagram som har uppmärksammats då Zahavi över en miljon kommentarer och över en halv miljon likes för att komma till Fenerbahce och meddelandet “come to Fenerbahce”.  Spelaren agent har träffat Fenerbahce.