Fernandinho förstavalet för Galatasaray

Galatasaray letar vidare efter en sexa.

I veckan meddelade Fatih Terim att klubben försökte hämta in Okay Yokuslu men att klubben inte lyckades komma överens med Celta Vigo. I samband med uttalandet sade Terim också att allting kan hända framtill 5:e oktober, datumet då fönstret stänger.

Nu sägs Gala ha skiftat fokus till 35-årige Fernandinho i Manchester City enligt beIN Sports. Gala uppges vilja avsluta en affär så fort som möjligt för brassen som har ett år kvar på kontraktet med City.

På sociala medier har supportrar till Galatasaray börjar ösa in kommentarer med “Come to Galatasaray” på spelarens konton där de även har kunnat se att Fernandinho följer Arda Turan, Radamel Falcao samt Claudio Taffarel.

Fernandinho spelade ifjol 41 matcher för City och har totalt spelat 225 matcher på de senaste fem säsongerna. Den defensive mittfältaren har gjort 15 mål och 17 assist på dessa matcher.