Giuliano lämnar Al Nassr – påväg tillbaka till Turkiet?

Giuliano har lämnat Al Nassr.

Spelaren bekräftade under dagen att han har lämnat klubben och tackade fansen för sina två år i klubben. Enligt uttalandet på sociala medier så vill Giuliano inte berätta om varför han lämnar klubben men att han nu går vidare.

Giuliano har under sommaren kopplats ihop en hel del med sin förra klubb Fenerbahce som har värvat en hel del spelare under sommaren.

30-årige brassen spelade en säsong i Fenerbahce och det var 2017/18. Det blev 16 mål och 6 assist på totalt 37 matcher i klubben. Fener köpte Giuliano för 7 miljoner euro från Zenit St. Petersburg och sålde honom sommaren därpå för 10,5 miljoner euro.

I Saudi arabiska klubben Al Nassr har brassen gjort 26 mål på 75 matcher.

Det har rapporterats under sommaren att Giuliano de Paula är överens med Fenerbahce men har även erbjudits till Galatasaray.

Tidigare i somras har även den defensive mittfältaren Josef de Souza lämnat Saudi Arabien och Al Ahli för att återvända till Turkiet. Josef som också har ett förflutet i Fenerbahce, har skrivit på för Besiktas.

Giuliano nära en flytt tillbaka till Fenerbahce