Hakan Calhanoglu tog AC Milan vidare i Europa League-kvalet

Hakan Calhanoglu och hans AC Milan spelade borta mot Shamrock Rovers i 2. kvalomgången av Europa League.

Milan vann 2-0 efter att Hakan Calhanoglu legat bakom båda målen. Calhanoglu avslutade förra säsongen på topp med flera mål och assist på kontot och startade den nya säsongen med att spela fram till matchens första mål och gjorde själv det andra och sista målet i matchen.

23:e minuten spelade Hakan Calhanoglu fram Zlatan Ibrahimovic som öppnade målprotokollet i matchen. Just Hakan och Zlatan visade på ett fint samarbete förra säsongen när svenske anfallaren anlände under vinterfönstret.

I den 67:e minuten satte Hakan Calhanoglu slutresultatet 2-0. I den 3. kvalomgången väntar norskt motstånd för Milan då de kommer ställas emot Bodö/Glimt.

Den här veckan drar även Serie A igång och Milan spelar först på måndag när de tar sig an Bologna på bortaplan.