Mert Hakan Yandas skadad i sin debut – lämnar landslagstruppen

Mert Hakan Yandas lämnar landslagstruppen pga skada.

Den 26-årige mittfältaren Mert Hakan som gjorde sin landslagsdebut mot Ungern har lämnat landslagstruppen inför söndagens match mot Serbien pga skada. Han kommer nu att fortsätta sin behandling i Fenerbahce dit han blev värvad i somras efter succén i Sivasspor.

Sedan tidigare har mittbacken Mert Cetin tvingats tacka nej till landslaget pga skada.

***

Turkiet förlorade mot Ungern på hemmaplan med 0-1 efter en drömfrispark och spelar sin andra match i Nations League mot Serbien på bortaplan på söndagskvällen. Serberna förlorade sin första match i gruppen mot Ryssland på bortaplan med 1-3.

Nations League: Turkiet 0-1 Ungern

Landslagstruppen mot Ungern och Serbien i Nations League