Ny högerback och Aboubakar på radarn för Besiktas?

Det ser inte ut att bli någon Davide Santon i Besiktas.

Istället uppges Besiktas ha ställt in siktet på en annan högerback. Spelaren det rör sig om är DeAndre Yedlin i Newcastle. Den 27-årige högerbacken har ett år kvar på kontraktet med Newcastle. Besiktas ska ha hört av sig till klubben för att förhandla fram ett låneavtal.

Utöver det så arbetar klubben aktivt för att fortfarande värva in en rutinerad anfallare till laget. Nu ska klubben ha inlett förhandlingar med Porto gällande Vincent Aboubakar enligt TRT Spor.

Den kamerunske anfallaren spelade i Besiktas på lån säsongen 2016/17 och gjorde 19 mål samt 4 assist på totalt 38 matcher för klubben. Det är ännu oklart om klubben tänker sig ett nytt lån eller funderar på att förhandla fram en permanent övergång. I dagsläget har Besiktas hört av sig gällande spelarens skaderapporter.